Rövidebb kihagyás után ismét itt vagyok és írok, közben meg a teendőim bokrosodnak. Lényegét tekintve az elhavazottság egy olyan szintjére kezdek lépni, ahonnan csak nagy kerülők közepette kerülhetek vissza a saját ösvényemre.

Na hát éppen a fenti okok miatt fogtok kapni egy kis melankólikus post-rock-ot. A Képzelt Város egy kevéssé ismert zenekar, amely a hazai underground életben is mellőzött szereppel bír. Erre nem találni semmi komolyabb okot, mert minden megvan benne, ami a sikerhez kell. Komplex gitártémák, igényesen komponált betétek, szóval egy korrekt instrumentális alap. Ami sokak számára lehúzza az összhatást, az az ének, illetve a szövegek. Dominál az alter vonal, amelytől sok embernek herótja van már. Nekem nincs ezzel bajom, mert nem az  az érthetetlenül abszurd trágya, ami sok vonulatot jellemez, hanem érzés-orientált, metaforikus, lírai hangulatot ad.
Korábbi munkákról, illetve koncertélményekről nem tudok nyilatkozni, mivel a Mit Nekem az első komolyabb dobás (ingyen le is szedhető a hivatalos honlapról), na meg ritkaság számba megy egy fellépés.
Minden esetre örömmel tölt el, hogy a hazai rock életet egy ilyen színfolt is gazdagítja.

 

 

 

 

Hallgasd áhítattal és ne utasítsd el!