Oi Minedenkinek!

Mielőtt azt gondolnák az emberek, hogy elpuhultam és csak Orsit hallgatok megállás nélkül, azoknak most itt érkezik a cáfolat egy jóféle stoner / progressive rock formájában.

Az együttes, amleyet ajánlani fogok, a Monkey3. Aki szerette a Sahara Surfers-t, annak ezzel sem lesz semmi problémája. Konkrétan a 39 laps albumot szertném legmélyebb tisztelettel a figyelmetekbe ajánlani, mivel eddig még csak ezt ismerem. (Ha ilyen a többi is, akkor nyilván azokat is szeretem, csak még nem tudok róla.)

 

 

 

'06-os kiadás, remek munka! Hat darab szám van rajta, szóval nem egy nagy eresztés, de nem kell telhetetlennek lenni. Ez is bőven katarzist okoz! Magáról a zenéről nem írnék sokat, lényeg hogy 4 unatkozó muzsikus kísérlete az egész, akik jam-session elnevezéssel hobbiból elkezdték tolni az ipart. Tettek bele pszichedéliát, földöntúli hangzásokat, kemény zúzást, kis noise-os manipulációt, ergo egy igen böszme állatság alakult ki az egészből, amely még így is lakossági jellegű. Éneket ellenben nem tettek bele, legalább 1-2 számba jó lett volna; bár érzem, hogy ezzel sokan vitázni fognak.

Szóval ez az a zene, amit most jól meghallgatol!

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Vg8b2hW5Txs