Grunge még nem volt a blogon, szóval itt az ideje, hogy legyen!
Bizakodásra ad okot számomra  a tény, hogy nem csak a széttorzított, ötlettelen tré bandák maradnak életben a hazai palettán, hanem a kifinomultabb próbálkozások is. Lehet hogy az igények kezdenek átalakulni?
Mindegy. Nem szeretném túldimenzinálni a helyzetet, lényeg hogy van most már ismert grunge együttes is a fővárosban, amely a nemzetközi porondon is megállja a helyét. Erre a bizonyíték, hogy a Metropolis Youth Orchestra és a Black-Out vendégzenekara is volt, ráadásul velük hakniztak pár prominensebb városban.
A zene maga egyetlen szóval jellemezhető: kellemes. Középlassú vagy mérsékelten gyors számok, amelyek az Alice In Chains vagy a Nirvana hangzásvilágából merítenek. Gondosan koreografált nóták, a gitárjáték öt csillagos! Kövi Lóránt hangja meg hát uhh... simán kenterbe veri a teljes megasztár szériát.
'08-ban jött ki a Torso nevű nagylemez, szerintem a csúcspontja a 2 magyar szám a Jó lesz és a Sáros kezeddel. Must have cucc, érzésközvetítős, melankólikus, néha dühödt pasztell igényesség.

Usgyi!